ostern-hase-kuecken_2
April 6, 2015 Published by Categorised in:

Diaspora shqiptare kremton Pashkët me bukë të bekuar

Me qindra shqiptarë të Zvicrës kishin mësyrë në mesditën e së dielës kishën Sankt Nikolaus në Wil për të marrë pjesë në meshën e Pashkëve të udhëhequr nga prifti Don Alberti. Jo shumë larg kishës Shën Kolli është rritur një djalë i ri shqiptar që sot është deputet i këtij qyteti dhe nënkryetar i partisë socialdemokrate të kantonit St. Gallen. Arbër Bullakaj sot ka dy festa, ditëlindjen dhe kremtën e Pashkëve… Den kompletten Artikel finden Sie unter dem folgenden Link.