bullakaj
January 10, 2015 Published by Categorised in:

Bullakaj zgjidhet nënkryetar kantonal i SP-së të Kantonit St. Gallen

Arbër Bullakaj, këshilltar në Asamblenë e Qytetit Wil të Kantonit të St. Gallenit, sot është zgjedhur në dy poste të reja. Në të vërtetë ai është nominuar për deputet nacional nga kjo parti dhe njëherësh është zgjedhur nënkryetar i Partisë Socialdemokrate (SP/PS) të Kantonit St. Gallen… Den kompletten Artikel finden Sie unter dem folgenden Link.