arber-bullajkaj-promovimi-9-maj-2015-528x396
May 14, 2015 Published by Categorised in:

Bullakaj prezanton kandidaturën para strukturës për migrantë të SP-së

Në takimin që mbajtën të shtunën e kaluar migrantët/et e Partisë Socialdemokrate të Zvicrës prezantuan dhe aprovuan manifestin e promovuar për zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 18 tetorit 2015. Struktura e veçantë e migrantëve në kuadër të Partisë Socialdemokrate të Zvicrës (SP MigrantInnen / PS Migrant-e-s) si projekt ekziston nga viti 2012… Den kompletten Artikel finden Sie unter dem folgenden Link.