Arber Bullakaj ist Wiler SP-Stadtparlamentarier und Mitgründer des Vereins «Fair Wil». (Bild: Joel Christakis)
July 8, 2013 Published by Categorised in:

Arbër Bullakaj – Menaxher, politikan dhe Idealist

I veshur me kostum, Arbër Bullakaj është ulur dhe pret në kafene. Ai posa ka vizituar disa klientë të firmës së tij të konsultimeve. Në fytyrën e tij bie në sy një dinamizëm i përzier me seriozitet. I riu 27 vjeçar e flet në mënyrë të përsosur dialektin (schweizerdeutsch). Por, ngjyra e mbyllur e lëkurës, flokët dhe sytë e zinj, të bëjnë të konstatosh shpejtë se ai nuk është zviceran nga lindja… Den kompletten Artikel finden Sie unter dem folgenden Link.